ALS ONDERNEMER INSPELEN OP MOEDERDAG 2020

Moederdag 2020 verschilt zoals bijna alle feestdagen zeer ten opzichte van voorgaande en komende jaren. Door de corona crisis zullen er veel dingen anders moeten of onmogelijk zijn. Bijvoorbeeld het kopen van bepaalde kado’s, sommige uitjes of afspreken met grotere groepen familie. Bedrijven die hieronder vallen moeten zich realiseren dat de consumenten een verantwoord substitutiegoed zullen zoeken als zij zich niet aanpassen aan de situatie.

Dit kan gedaan worden door uw bedrijf zo in te stellen dat er rekening gehouden wordt met verspreidings gevaar. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van uw terrein op het behouden van 1,5 meter afstand, het uitdelen of verloten van mondkapjes en desinfecterende spray en het trainen van het personeel.

Vooral belangrijk bij het nemen van deze voorzorgsmaatregelen is uw klanten informeren van het feit dat u rekening houdt met corona. Zolang de consument er niet van op de hoogte is dat u corona vrij bent, zullen zij u niet of minder in overweging nemen.

Maar ook in tijden dat er geen pandemie heerst kunnen bedrijven tijdens moederdag acties ondernemen om te groeien. Zoals tegoedbonnen maken, korting geven op mogelijke kado’s voor moederdag etc.

Hopelijk heeft dit u geholpen bij het voorbereiden op moederdag 2020, alles wat u nu verder nog hoeft te doen is een kadootje kopen!

Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *