Koningsdag tijdens Corona ondernemer

KONINGSDAG TIJDENS CORONA ALS ONDERNEMER

Toen ik begon met het schrijven van deze blogpost, had ik het gevoel dat ik hier niks over kon zeggen. Hoe kan je als ondernemer nou inhaken op Koningsdag als Koningsdag door Corona omgetoverd is naar Woningsdag door? Maar geheel onmogelijk is het niet. Ook in deze maffe tijden kan er ingespeeld worden op Koningsdag! Lees hieronder hoe je dat doet.

Hoe kan ik als ondernemer inspelen op Woningsdag?

Zoals de rest van de mogelijkheden op het moment, liggen de kansen voornamelijk online. Geef je website of webshop een oranje tintje, geef een kleine koningsdagkorting of doe een leuke winactie! Ook offline kan hierop ingespeeld worden. Versier je winkel of werkplek. Mensen mogen dan wel niet naar binnen, maar er lopen nog steeds consumenten langs! In deze zware tijden kan een leuke versiering een glimlach te voorschijn toveren bij de consument. En dat is hard nodig!

Wees creatief tijdens Corona!

Misschien heb je het momenteel ontzettend druk, maar waarschijnlijk heb je tijd over omdat je onderneming niet open kan. Ga eens lekker creatief aan de slag! Maak een mind-map, verzin van alles wat met Koningsdag te maken heeft en pas dit toe op je onderneming. De gekste dingen kunnen werken, zolang je maar aandacht trekt en opvalt. Dit geldt natuurlijk voor elke feestdag!

Koningsdag onder andere omstandigheden

Tijdens een Koningsdag zonder Corona zijn er vele activiteiten waardoor jij je onderneming onder de mensen kan brengen. In Middelburg en Heinkenszand worden bijvoorbeeld spelletjes georganiseerd door verschillende scoutinggroepen. Ook de rommelmarkten zijn erg populair.

Door activiteiten te sponsoren, op de rommelmarkt te gaan staan met een kraampje van je onderneming of gewoon de winkel uitgebreid te versieren kan je als ondernemer inspelen op Koningsdag. Trek de aandacht naar je onderneming en doe lekker mee met de festiviteiten. Dit heeft tot gevolg dat je earned media verdient en dat is heel positief voor je onderneming!

Spread the love

2 Replies to “KONINGSDAG TIJDENS CORONA ALS ONDERNEMER”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *