De makers

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk Jansen, ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Middelburg. In mijn vrije tijd lees ik graag en doe ik veel vrijwilligerswerk. Mensen helpen is erg belangrijk voor mij, en ik hoop dat ik dat door middel van deze website ook kan doen!

Mijn naam is Iris van den Bogaard, ik ben 17 jaar en ik doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Middelburg. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, ik spreek veel af met vrienden en ik heb 2 baantjes. Ik werk bij een bierbrouwerij en op een camping bij de kidsclub. Door mijn werk bij de bierbrouwerij heb ik veel ervaring met een kleine onderneming, wat handig is bij het beheren van deze website.

Mijn naam is Wessel Raats, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Kapelle. In mijn vrije tijd doe ik veel met vrienden en ik bewerk foto’s en video’s voor mezelf maar ook voor bedrijven. Om die reden kan ik goed samenwerken met verschillende bedrijven en op hun wensen inspelen. Ik hoop dat ik deze kwaliteiten ook terug kan laten komen in de website.

Mijn naam is Bodhi van Poepéle, 18 jaar, en ik ben student Commerciële economie. Ik ben geboren en getogen in Vlissingen. Mijn hobby’s zijn voetballen, soms gamen en vooral veel herinneringen maken met vrienden. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en iets te leren. Om die redenen hoop ik ook een goede toevoeging te zijn voor zowel de website, als de ondernemers waarop de website gericht is.

Mijn naam is Levi Blaak, ik ben 18 jaar en doe de opleiding Commerciële Economie. Ik woon in Vlissingen, en ik werk in Vlissingen bij de Jumbo en in Middelburg bij de McDonald’s. In mijn vrije tijd hou ik van gamen en het maken van muziek, en verder spreek ik graag met vrienden af. Ik houd van rekenen en creatief denken en ik verwacht dat deze eigenschappen voordelig zullen zijn voor het creëren van content voor Zeeuwseknooppunt.nl.

Spread the love