Over ons

Wat is Zeeuwse Knooppunt?

Zeeuwse Knooppunt is een website, speciaal opgericht om mkb’ers in Zeeland te helpen met het vergroten van hun platform. De website staat vol met actuele tips, artikelen en informatie om de ondernemers te helpen. Er is van alles te vinden over het verbeteren van jouw websitewebshopsociale media, de samenwerking met andere ondernemingen en wat te doen tijdens een crisis.

Wat doet Zeeuwse Knooppunt?

Zeeuwse Knooppunt verzamelt zo veel mogelijk informatie en tips om mkb’ers te kunnen helpen. De informatie komt uit veel verschillende bronnen en zeer betrouwbare bronnen. Dit maakt alle informatie op deze website bruikbaar en betrouwbaar. Hopelijk kan op deze manier jouw onderneming nog groter worden!

Het doel van Zeeuwse Knooppunt

In de toekomst wil Zeeuwse Knooppunt allerlei Zeeuwse retailers geholpen en verbonden hebben. Dit doen wij zodat mkb’ers een goede samenwerkingen met elkaar aan kunnen gaan, het platform van mkb’ers te vergroten en het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met vele kleine ondernemingen blijft Zeeland authentiek, maar toch ondernemend!

De makers van Zeeuwse Knooppunt

Deze website wordt onderhouden door 5 enthousiaste studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Wij zitten in ons eerste leerjaar van de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie. Vanuit deze opleidingen hebben wij de opdracht gekregen om een website op te zetten en deze te promoten. Met elke bezoeker van onze website zijn wij erg blij, dus dankjewel!

Even voorstellen

Mijn naam is Anouk Jansen, ik ben 18 jaar en ik doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Middelburg. In mijn vrije tijd lees ik graag en doe ik veel vrijwilligerswerk. Mensen helpen is erg belangrijk voor mij, en ik hoop dat ik dat door middel van deze website ook kan doen!

Mijn naam is Iris van den Bogaard, ik ben 17 jaar en ik doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Middelburg. In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen, ik spreek veel af met vrienden en ik heb 2 baantjes. Ik werk bij een bierbrouwerij en op een camping bij de kidsclub. Door mijn werk bij de bierbrouwerij heb ik veel ervaring met een kleine onderneming, wat handig is bij het beheren van deze website.

Mijn naam is Wessel Raats, ik ben 17 jaar en doe de opleiding Communicatie. Ik woon in Kapelle. In mijn vrije tijd doe ik veel met vrienden en ik bewerk foto’s en video’s voor mezelf maar ook voor bedrijven. Om die reden kan ik goed samenwerken met verschillende bedrijven en op hun wensen inspelen. Ik hoop dat ik deze kwaliteiten ook terug kan laten komen in de website.

Mijn naam is Bodhi van Poepéle, 18 jaar, en ik ben student Commerciële economie. Ik ben geboren en getogen in Vlissingen. Mijn hobby’s zijn voetballen, soms gamen en vooral veel herinneringen maken met vrienden. Ik hou ervan om creatief bezig te zijn en iets te leren. Om die redenen hoop ik ook een goede toevoeging te zijn voor zowel de website, als de ondernemers waarop de website gericht is.

Mijn naam is Levi Blaak, ik ben 18 jaar en doe de opleiding Commerciële Economie. Ik woon in Vlissingen, en ik werk in Vlissingen bij de Jumbo en in Middelburg bij de McDonald’s. In mijn vrije tijd hou ik van gamen en het maken van muziek, en verder spreek ik graag met vrienden af. Ik houd van rekenen en creatief denken en ik verwacht dat deze eigenschappen voordelig zullen zijn voor het creëren van content voor Zeeuwseknooppunt.nl.

Spread the love