Interview met ondernemer Scheldestore

SCHELDESTORE: VERGROOT JE BEREIK!

In het artikel ‘samenwerkingen tussen kleine Retail bedrijven’ legden wij enkele manieren uit waarop je kunt samenwerken met andere ondernemers. Nu is er nog een super goede, handige manier om (online) samen te werken. Namelijk via www.scheldestore.nl. Dit nieuwe online platform uit Zeeuws-Vlaanderen is perfect om online jouw producten of diensten aan te bieden!

ALS ONDERNEMER OP SCHELDESTORE.NL

Scheldestore wil lokale inwoners en bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen verbinden. De bedoeling van het nieuwe concept is dat het online gemak biedt voor klanten en bedrijven. Zo kun je jouw onderneming in Zeeuws-Vlaanderen een subpagina geven op de website van Scheldestore.nl. Hierin kun je of alleen informatie aanbieden over jouw bedrijf of ook jouw producten verkopen op de webshop van Scheldestore.nl. Naast producten aanbieden, kun je ook diensten, evenementen, bezienswaardigheden of uitgaansgelegenheden aanbieden. Op deze manier kun je jouw online platform vergroten, maar indirect ook jouw offline bedrijf, want dit zal ook klanten naar jouw bedrijf trekken. Het doel is dus dat Scheldestore.nl een combinatie wordt van een website en een webshop van allerlei Zeeuws-Vlaamse bedrijven.

ALS KLANT OP SCHELDESTORE.NL

Voor inwoners uit de regio Zeeuws-Vlaanderen is de website/webshop ideaal. Alles wat te beleven is in Zeeuws-Vlaanderen staat online in het website gedeelte. Hierin staat van alles over bezienswaardigheden in Zeeuws-Vlaanderen en kan dus ook jouw ondernemingsactiviteiten tussen staan, in jouw eigen subpagina, op de website. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld zien wanneer de openingstijden zijn. Op het webshop gedeelte hebben de Zeeuws-Vlaamse consumenten een duidelijk overzicht van alle soorten producten die te koop zijn in Zeeuws-Vlaanderen.

MELD JE NU AAN!

www.scheldestore.nl is dus het nieuwste platform om jouw ondernemingsplatform te vergroten! Via Scheldestore zullen Zeeuws-Vlaamse ondernemingen en inwoners uit Zeeuws-Vlaanderen één centraal punt worden. Oftewel ideaal! Wil je je als ondernemer aanmelden bij Scheldestore, bekijk dan onze contactpagina. Binnenkort zal er ook een interview online komen met Sophie, de maker van Scheldestore, dus hou onze site maar goed in de gaten!

Spread the love

One Reply to “SCHELDESTORE: VERGROOT JE BEREIK!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *