Zeeuwseknooppunt

Wat is Zeeuwse Knooppunt?

Zeeuwse Knooppunt is een website, speciaal opgericht om mkb’ers in Zeeland te helpen met het vergroten van hun platform. De website staat vol met actuele tips, artikelen en informatie om de ondernemers te helpen. Er is van alles te vinden over het verbeteren van jouw websitewebshopsociale media, de samenwerking met andere ondernemingen en wat te doen tijdens een crisis.

Wat doet Zeeuwse Knooppunt?

Zeeuwse Knooppunt verzamelt zo veel mogelijk informatie en tips om mkb’ers te kunnen helpen. De informatie komt uit veel verschillende bronnen en zeer betrouwbare bronnen. Dit maakt alle informatie op deze website bruikbaar en betrouwbaar. Hopelijk kan op deze manier jouw onderneming nog groter worden!

Het doel van Zeeuwse Knooppunt

In de toekomst wil Zeeuwse Knooppunt allerlei Zeeuwse retailers geholpen en verbonden hebben. Dit doen wij zodat mkb’ers een goede samenwerkingen met elkaar aan kunnen gaan, het platform van mkb’ers te vergroten en het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Met vele kleine ondernemingen blijft Zeeland authentiek, maar toch ondernemend!

De makers van Zeeuwse Knooppunt

Deze website wordt onderhouden door 5 enthousiaste studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen. Wij zitten in ons eerste leerjaar van de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie. Vanuit deze opleidingen hebben wij de opdracht gekregen om een website op te zetten en deze te promoten. Met elke bezoeker van onze website zijn wij erg blij, dus dankjewel!

Spread the love